Accommodaties

Wij werken nauw samen met Camping Polleur. Hierdoor is het mogelijk om een arrangement te boeken in de maanden april tot en met oktober. In een arrangement kun je verschillende mountainbike activiteiten combineren met een van de accommodaties van Camping Polleur. Hierdoor kunt u meerdere dagen mountainbiken in de Ardennen zonder zelf nog op zoek te moeten naar een verblijfplaats. Op de camping kan gekozen worden uit verschillende accommodaties. Hierdoor kun je jouw verblijf op de camping zo comfortabel maken als je zelf wilt.

Maak een keuze uit de verschillende accommodaties

Combineer het mountainbiken met kamperen in de Ardennen. Dit kan bijvoorbeeld op het bivakterrein van de camping. Op dit terrein is het zowel toegestaan om in een tentje te verblijven als zelf een accommodatie te bouwen. Dit kan gedaan worden met materialen uit het bos of materialen die zelf meegenomen zijn. Het is op het bivakterrein niet toegestaan om campers, caravans of vouwwagens neer te zetten. Daarnaast kan er uit twee accommodaties gekozen worden, namelijk de stacaravan classic of een cabane. Klik hieronder op de accommodaties voor meer informatie.

Weekend mountainbiken in de Ardennen

Door een van de bovenstaande accommodaties bij het mountainbiken in de Ardennen te boeken, kun je er een weekend mountainbiken in de Ardennen van maken. Daarnaast is het mogelijk om je arrangement nog meer uit te breiden. Tijdens het reserveren kun je ook kiezen uit maaltijden. Hierdoor kun je ervoor zorgen dat na een middagje mountainbiken een heerlijke maaltijd voor je klaar staat of dat je bijvoorbeeld een lunchpakket hebt voor tijdens het mountainbiken.  

Vraag nu een offerte aan voor jouw weekend mountainbiken in de Ardennen. Selecteer een of meerdere activiteiten, een of meerdere maaltijden en een accommodatie.  

 

Neem contact met ons op

Survival Life / Spa Adventure
Route du Congrès de Polleur 53
4910 Polleur (België)

Tel: 0032 (0) 87 30 77 30
E-mail: seeyou@survivallife.nl

» Routebeschrijving
» Contactformulier
» Over Survival Life