Mountainbike ArdennenMountainbike ArdennenMountainbike ArdennenMountainbike ArdennenMountainbike Ardennen

Mountainbike Dirt Track

Samen met onze instructeurs gaat u het bos in om met de mountainbike een mooie tocht te maken door de wonderschone natuur. Tijdens de tocht krijgt u tips en instructies om de juiste techniek te hanteren om zo soepel mogelijk de klimmetjes en afdalingen te overwinnen. De instructeurs zorgen ervoor dat u alle mooie paadjes in het bos zult rijden. Het tempo en de lengte van de tocht wordt in overleg afgestemd op de groep. Indien gewenst kan de route ingekort of verlengd worden om ervoor te zorgen dat iedereen met een voldaan gevoel weer terugkomt. 

Mountainbiken in de Ardennen

De Ardennen is een goede plek om te mountainbiken. Met de vele heuvels en beekjes is het een prachtige mountainbike locatie. De heuvels zorgen er ook nog eens voor dat u veel zal moeten klimmen. Maar dat betekent ook dat u daarna met een enorme snelheid naar beneden kan rijden. De beekjes zullen soms een uitdaging zijn om te trotseren. Heeft u al veel ervaring op de mountainbike? Er zijn veel smalle paden terug te vinden in de Ardennen evenals krappe bochten waarbij uw stuurkunsten behoorlijk op de proef worden gesteld. Wanneer u een beginnende mountainbiker bent kunt u deze paadjes misschien beter overslaan, maar er zijn gelukkig nog genoeg andere paden. U kunt gewoon over de bredere paden een van de mountainbike routes afleggen. Het maakt dus niet uit of u wel of geen ervaring hebt, een dagje mountainbiken in de Ardennen is voor iedereen.

Dirt track mountainbiken, actief dagje uit

Voor deze tocht is mountainbike ervaring niet nodig maar een basisconditie is wel gewenst en passie voor mountainbiken kan van pas komen. Wanneer dat bij u het geval is, bent u aan het goede adres bij Survival Life. Wij bieden u de faciliteiten voor een heerlijk dagje dirt track mountainbiken. 

 

Bekijk onze promotiefilm van mountainbiken

 

Reserveer nu

 

Neem contact met ons op

Survival Life / Spa Adventure
Route du Congrès de Polleur 53
4910 Polleur (België)

Tel: 0032 (0) 87 30 77 30
E-mail: seeyou@survivallife.nl

» Routebeschrijving
» Contactformulier
» Over Survival Life

Reserveren

Telefonisch reserveren:
0032 (0) 87 30 77 30

Reserveren per e-mail:
seeyou@survivallife.nl