Mountainbike ArdennenMountainbike ArdennenMountainbike ArdennenMountainbike ArdennenMountainbike Ardennen

Mountainbike Down Hill

Ultieme sensatie met een kleine inspanning, dat is mountainbike-downhill.

U rijdt met eigen vervoer naar één van de hoogste punten van de omgeving. Daar krijgt u van ons een mountainbike, een instructie en dan kan de activiteit beginnen. We hebben speciaal voor u de perfecte downhillroute uitgestippeld.

Downhill mountainbiken

U rijdt over lange afdalingen, door beekjes, weilanden, en de uitgestrekte bossen van de Belgische Ardennen. U houdt niet van lange klimmen tijdens het mountainbiken, dan is de Down Hill Mountainbike ideaal, want de tocht gaat voor 95% naar beneden. 

Mountainbiken in de Ardennen

Op zoek naar een sportieve activiteit? Kom mountainbiken in de Ardennen. De Ardennen is een groot gebied met prachtige natuur en daarom ideaal voor een dagje mountainbiken. Tijdens het downhill mountainbiken raast u naar beneden terwijl u geniet van het uitzicht. Naast het downhill mountainbiken zijn er nog meer mountainbike mogelijkheden in de Ardennen. U kunt bijvoorbeeld ook off road mountainbiken of een mountainbike huren en zelf bepalen welke route u gaat fietsen.

De prachtige Ardennen

De Ardennen is een heuvelachtig gebied en hierdoor kunt u zowel klimmen als met hoge snelheid dalen. Bent u pas een beginnende mountainbiker? Er zijn verschillende parcours terug te vinden in dit gebied. Kies dus voor een met wat bredere bospaden. Voor de gevorderde mountainbikers zijn er ook verschillende uitdagende parcours terug te vinden. Hierbij rijdt u over smalle paadjes en worden uw stuurkunsten flink op de proef gesteld in de krappe bochten. Zo is de Ardennen voor zowel beginnende als gevorderde mountainbikers een mooie plek om een dagje rond te crossen.

De volgende keer dat u in de Ardennen bent kunt u een dagje mountainbiken niet aan u voorbij laten gaan. Bij Survival Life bent u aan het goede adres voor een actief middagje uit. 

 
 
 
Reserveer nu
 
 

min. leeftijd (+ 10jr.) Tijdsduur activiteit 2,5 uur intensiviteit 2 zwanger rugproblemen
     

Legenda pictogrammen

Kledingadvies

 

Reserveren

Telefonisch reserveren:
0032 (0) 87 30 77 30

Reserveren per e-mail:
seeyou@survivallife.nl

Neem contact met ons op

Survival Life / Spa Adventure
Route du Congrès de Polleur 53
4910 Polleur (België)

Tel: 0032 (0) 87 30 77 30
E-mail: seeyou@survivallife.nl

» Routebeschrijving
» Contactformulier
» Over Survival Life