Mountainbike ArdennenMountainbike ArdennenMountainbike ArdennenMountainbike ArdennenMountainbike Ardennen

Mountainbike verhuur

Als u een mountainbike huurt krijg u ook een helm, tas met reparatie-set, instructieboek en een leuke fotopuzzeltocht. Via deze fotopuzzeltocht kunt u een mooie gevarieerde route door de Belgische Ardennen rijden.

Mountainbike route 

Deze route leidt u over overwegend onverharde paden door het heuvelachtige landschap en kent een aantal mooie uitzichtpunten over de Hoëgne vallei. Ook komt u pittige klimmetjes, modderpoelen en lange afdalingen tegen. U kunt de route op 3 verschillende plaatsen af snijden zodat u indien gewenst via de kortste weg terug kunt rijden naar de startlocatie. Op deze manier is het mogelijk de lengte van route te variëren tussen de 10 en 20 kilometer. 

Mountainbike huren Ardennen 

Indien u een mountainbike wilt huren kunt u zich (bij voorkeur voor 10:00 uur) melden bij de receptie van Camping Polleur. Er dient een borg van 50 euro per twee mountainbikes betaald te worden. De mountainbikes dienen voor 18:00 uur weer ingeleverd te worden.

In de winterperiode (november t/m maart) is het gewenst om vooraf telefonische contact op te nemen.

Mountainbiken in de Ardennen

De Ardennen is een groot natuurgebied. Het is dan ook heerlijk om door dit prachtige gebied heen te fietsen en te genieten van de mooie natuur. De vele heuvels zorgen ervoor dat u goed kunt klimmen. Wanneer u boven aangekomen bent kunt u weer met een enorme snelheid naar beneden. Tijdens het mountainbiken in de Ardennen kunt u uzelf ook nog een beetje uitdagen door een van de technische parcours te nemen. Deze bestaat uit smalle paadjes en krappe bochten waarbij uw stuurkunsten op de proef gesteld worden. Bent u nog niet zo’n gevorderde mountainbiker? Dat is geen probleem, er zijn genoeg brede bospaden waar u heerlijk kunt rondcrossen. De volgende keer dat u in de Ardennen bent kunt u het mountainbiken niet aan u voorbij laten gaan.  

 

 
 
 
Reserveer nu
Reserveren

Telefonisch reserveren:
0032 (0) 87 30 77 30

Reserveren per e-mail:
seeyou@survivallife.nl

Neem contact met ons op

Survival Life / Spa Adventure
Route du Congrès de Polleur 53
4910 Polleur (België)

Tel: 0032 (0) 87 30 77 30
E-mail: seeyou@survivallife.nl

» Routebeschrijving
» Contactformulier
» Over Survival Life