Mountainbike ArdennenMountainbike ArdennenMountainbike ArdennenMountainbike ArdennenMountainbike Ardennen

Mountainbike Clinic

Vaak zie je dat mountainbikers veel geld investeren in een dure mountainbike in de hoop dat ze dan beter en sneller zullen rijden. Uiteraard kan door beter materiaal je comfort en controle vergroot worden. Een veel groter verschil in de plezierbeleving bereik je echter door te investeren in jezelf. Investeren in jezelf is de enige duurzame investering die niemand je af kan pakken en waar je de rest van je mountainbike tochten profijt van zult hebben.
 

Voordelen van een mountainbike clinic

Door te investeren in een fundamentele basishouding en technieken zal je controle en zelfvertrouwen aanzienlijk toenemen. Dit heeft als gevolg dat je comfortabeler en minder gespannen aan het mountainbiken bent. Je zal verbaasd zijn als je merkt dat de passages waar je voorheen vaak gespannen was ineens veel soepeler en sneller gaan. Investeren in fundamentele technieken zorgt er niet alleen voor dat je met meer zelfvertrouwen en plezier aan het rijden bent. De verbeterde controle zorgt ook nog eens voor meer veiligheid. Bovendien weet je zeker dat je bij een mountainbike clinic van Survival Life door een ervaren instructeur geholpen wordt.
 

Mountainbike lessen zijn nog vrij ongebruikelijk

 
In de wintersportbranche is het heel gebruikelijk om eerst een aantal lessen te boeken om de juiste basis techniek te leren. Op mountainbike gebied zie je dit nog te weinig. Men denkt al snel dat als je kan fietsen dat je ook kan mountainbiken. Dit is echter niet het geval. Indien je gaat mountainbiken zonder de juiste technieken aangeleerd te hebben zal je waarschijnlijk beginnersfouten aanleren die je controle en plezierbeleving in de weg zullen staan. Door mountainbike lessen te nemen zal er een wereld voor je open gaan. Je merkt hoe je mountainbike niveau en je plezierbeleving omhoog schieten door simpelweg een aantal basistechnieken te oefenen.
 
Investeer in jezelf en je zal er zeker geen spijt van krijgen!
 
 
min. leeftijd (+ 10jr.)tijdsduur activiteit (2 uur)intensiviteit (1)

 

Video
Neem contact met ons op

Survival Life / Spa Adventure
Route du Congrès de Polleur 53
4910 Polleur (België)

Tel: 0032 (0) 87 30 77 30
E-mail: seeyou@survivallife.nl

» Routebeschrijving
» Contactformulier
» Over Survival Life