Mountainbike ArdennenMountainbike ArdennenMountainbike ArdennenMountainbike ArdennenMountainbike Ardennen

Mountainbike Off Road Bike

Na een instructie waarbij u voorzien wordt van vele gouden tips over het gebruik van de mountainbike zult u met de groep met behulp van een leuke fotopuzzeltocht een mooie gevarieerde route door de Belgische Ardennen rijden.

Off road mountainbike route

Deze route leidt u over overwegend onverharde paden door het heuvelachtige landschap en kent een aantal mooie uitzichtpunten over de Hoëgne vallei. Ook komt u pittige klimmetjes, modderpoelen en lange afdalingen tegen. U kunt indien gewenst op 3 verschillende plaatsen de route afsnijden. Hierdoor kunnen de groepsleden die vermoeid raken via de kortste weg terugrijden naar de startlocatie. Op deze manier is de lengte van route te variëren tussen de 10 en 20 kilometer zodat iedereen moe maar voldaan terugkomt op de camping.

Ook krijgt u ons telefoonnummer zodat u contact met ons op kunt nemen in het geval van materiaalpech of iets dergelijks.

Mountainbiken in de Ardennen

De Ardennen is de ideale locatie om te gaan mountainbiken. Dit grote en prachtige natuurgebied heeft vele heuvels en beekjes en is daarmee een geschikte locatie voor een dagje mountainbiken. U zult veel moeten klimmen en dalen in dit heuvelachtige landschap. Bent u een echte snelheidsduivel? tijdens het dalen kunt u hoge snelheden bereiken. Er zijn verschillende technische parcours terug te vinden in de Ardennen. Uw stuurkunsten worden sterk op de proef gesteld met de krappe bochten en smalle paadjes, een echte uitdaging dus. Ook voor beginnende mountainbikers is het mogelijk om te gaan fietsen in de Ardennen. Er zijn ook routes die over brede bospaden lopen. Zo kan u ook zonder ervaring heerlijk rondcrossen door de Ardennen. Wanneer u de volgende keer naar de Ardennen gaat kunt u het mountainbiken echt niet aan u voorbij laten gaan. U bent dan ook bij Survival Life aan het goede adres voor een actief middagje in de Ardennen. 

 

Bekijk hier de promovideo van mountainbiken

 

Reserveer nu

Neem contact met ons op

Survival Life / Spa Adventure
Route du Congrès de Polleur 53
4910 Polleur (België)

Tel: 0032 (0) 87 30 77 30
E-mail: seeyou@survivallife.nl

» Routebeschrijving
» Contactformulier
» Over Survival Life

Reserveren

Telefonisch reserveren:
0032 (0) 87 30 77 30

Reserveren per e-mail:
seeyou@survivallife.nl