Mountainbike ArdennenMountainbike ArdennenMountainbike ArdennenMountainbike ArdennenMountainbike Ardennen

Wheels

Mountainbiken of steppen in de Ardennen is de beste manier om de omgeving te verkennen. Wij organiseren veel verschillende activiteiten op wielen in de Belgische Ardennen. De omgeving is namelijk perfect voor dit soort activiteiten. Door het laaggebergte is er voor iedereen een uitdaging, maar kunnen ook onervaren fietsers overal aan meedoen. Wanneer het heeft geregend, blijven er veel waterplassen en modderpoelen liggen. Zo kun je tijdens een mountainbike- of stepritje lekker vies worden! Hieronder vind je een overzicht van alle wheels activiteiten. 

Mountainbiken Ardennen

De Ardennen zijn erg geliefd bij mountainbikefanaten. Dit is ook logisch, want de omgeving biedt alles wat een mountainbiker vrolijk maakt. Er zijn genoeg heuvels en bergen om te beklimmen. Alles wat omhoog gaat, gaat ook weer omlaag, dus ook voor de snelheidsduivels is het genieten geblazen. Verder zijn er talloze technische routes in de bossen waar je over smalle paadjes en krappe bochten aan je fietstechniek kan werken. Ook de brede bospaden waar je regelmatig door een flinke waterplas zal knallen zijn geliefd bij zowel beginners als gevorderden. Ga jij een weekendje naar de Ardennen? Mountainbiken mag dan zeker niet op je to-do list ontbreken. 

Mountainbike huren Ardennen

Het is ook mogelijk om via Survival Life of Camping Polleur een mountainbike te huren. Zo kun je zonder een gids of instructeur in de Ardennen mountainbiken. Zo kun je lekker op je eigen tempo fietsen en zelf je route bepalen. Het is ook mogelijk om een route van ons mee te krijgen, zodat je niet helemaal zelf een tocht hoeft uit te stippelen.

Steppen in de Ardennen

Behalve mountainbiken kun je bij ons ook steppen. Dit klinkt misschien wat suf, maar niets is minder waar. Cross country steppen of down hill steppen is voor iedereen een grote uitdaging. Het is toch een totaal andere ervaring dan een mountainbike tocht. Vooral de afdalingen zijn extra spannend op een step. Onze steps hebben extra dikke wielen, zodat je voldoende grip hebt op hellingen en in bochten. Verder zijn ze voorzien van handremmen. Het is ook bij het steppen verplicht om een helm te dragen, want ook bij deze activiteit kun je vallen. 

Reserveren

Telefonisch reserveren:
0032 (0) 87 30 77 30

Reserveren per e-mail:
seeyou@survivallife.nl

Video
Neem contact met ons op

Survival Life / Spa Adventure
Route du Congrès de Polleur 53
4910 Polleur (België)

Tel: 0032 (0) 87 30 77 30
E-mail: seeyou@survivallife.nl

» Routebeschrijving
» Contactformulier
» Over Survival Life